Tämä meidän koti oli aika lailla 70-luvun kuosissa, kun muutimme tänne 9 vuotta sitten. Joitakin huoneita oli päivitetty oletettavasti 80-luvulla tapetein ja maalein. Eteisestä pääsi pieneen vessaan ja vaatehuoneeseen. Vessan seinät olivat vaaleansiniset ja vaatehuoneen oranssit.

Kun tyttäremme kasvoivat alkoi kinastelu siitä, kumpi menee ensin pesemään hampaat. Meillä oli siis tuo yksi pieni vessa. Mieheni, ah, tuo oivaltava, älykäs, ratkaisukeskeinen ja taitava käsistään, ehdotti, että tuosta vaatehuoneesta tehtäisiin toinen wc, johon tulisi TUPLA-ALTAAT! Ei muuta kuin sanoista tekoihin ja bongailemaan edullisia kalusteita ja pintamateriaaleja. Suurin osa kalusteista on Ikeasta, myös käsienpesualtaat ja hanat. Pönttö, hmm...jostain muualta. Victoria Ghost -tuoli on paikallisesesta täyden palvelun huonekaluliikkeestä, Ali-Tolpalta (ostin aikoinaan viimeiset kolme tuolia hurrrjan hyvällä alennuksella, kiitos vain Pekka <3 ). Naistenhuoneen remontin, kuten kaikki muutkin rempat kodissamme on toteuttanut mieheni. Keittiörempassa mukana oli myös isäni.

Meidän oma naistenhuone, ladies room on ihana! Katso vaikka itse!

vessa.jpgvessa2.jpgvessa3.jpgvessa4.jpgvessa5.jpgvessa6.jpgvessa7.jpgvessa8.jpgvessa10.jpgvessa11.jpg

Kuvat ovat useamman vuoden aikana otetut. Keväisin huoneessa on tulppaaneja, kesäisin oman pihan/luonnonkukkia, joulun alla seinälle laitetaan isot piparimuotit. Kyllä tuolla kelpaa asioida ja tytötkin voi pestä hampaat yhtäaikaa!

-Äiti